Den bedste julegave

Årets bedste julegave

Kan man give en gave, som varer hele livet?

Ja, det kan man faktisk godt. Alle former for uddannelse, kurser, rådgivning og sparring er med til at give dig et bedre liv med flere muligheder. Når du først har fået privatøkonomisk indsigt og har fået etableret gode privatøkonomiske vaner og rutiner, vil du kunne give dig selv og dine nærmeste en mere rolig hverdag uden økonomiske bekymringer.

En struktureret og overskuelig privatøkonomi kan skabe flere og nye fremtidsmuligheder, som du i længere tid har ønsket dig. Privatøkonomisk rådgivning er en investering, som du og dine nærmeste kan have glæde af resten af livet – en privatøkonomi med mindst mulig gæld og størst mulig økonomisk frihed – det kalder jeg årets bedste julegave!

En bedre privatøkonomi er en julegave, som du kan ønske til dig selv, eller en julegave, som du kan give til en anden

Jeg har hørt mange nytårsfortsæt, men hvad med et som kan munde ud i flere penge, flere økonomiske muligheder, ordnede økonomiske forhold og mere privatøkonomisk frihed. Det kunne være til ferie, som du ikke behøver at låne penge til, fordi du selv får så meget styr på din økonomi, at du nemt vil kunne tage en smuttur til Grækenland på yogaferie med veninderne. Du kan også tage til Bali med familien eller opleve landet, hvor man ikke betaler skat, nemlig Dubai. Jeg kunne blive ved og ved. Din ønskeseddel for 2018 er sikkert lang. Lad mig hjælpe dig og med en fælles indsats, selvdisciplin og vilje kan du bedre få realiseret dine drømme.

Kontakt PØR, hvis du vil give privatøkonomisk rådgivning og sparring i julegave. Det kunne være til dine børn, som er eller skal flytte hjemmefra, det kan være til en søster, bror, kæreste eller rigtig god ven, som mangler økonomisk overskud i hverdagen

 

Privatøkonomisk rådgivning og sparring som julegave
Privatøkonomisk rådgivning og sparring er en gave for livet

Få professionel rådgivning og sparring hos PØR


Rabat til nye kunder – Ved første møde får du to timers rådgivning / sparring for én times pris.