Foredragsemne: Forsikringer – Hvordan finder du de bedste og billigste forsikringer

PØR har udarbejdet PØR’s forsikringsguide, og de vigtigste elementer fra PØR’s forsikringsguide vil blive gennemgået på foredraget. Alle modtagere af PØR’s nyhedsbrev kan hente PØR’s forsikringsguide ved bekræftet tilmelding eller ved modtagelse af PØR’s nyhedsbreve, hvor der er et direkte link til forsikringsguiden.

Skadeforsikring og tilvalgsdækninger
Foredraget giver deltagerne en grundlæggende forståelse for skadeforsikringer, og hvilke typer forsikringer deltagerne har behov for. Alle typer af skadeforsikringer og tilvalgsdækninger gennemgås, og de klassiske misforståelser om forsikringer og hvordan de dækker, ryddes af vejen. Foredraget kommer også ind på, hvordan deltagerne undgår faldgrupper.

Optimering af forsikringer
Foredraget giver også deltagerne et bud på, hvordan deltagerne kan optimere deres forsikringer. Ved at tegne forsikringer betaler kunderne forsikringsselskabet for at overtage risikoen. For ikke at “forsikre sig fattig” vil foredraget blandt andet handle om selvrisikoens størrelse, og hvor meget risiko, man som forsikringskunde selv vil tage.

Bedste og billigste forsikringer – 3 metoder
Herefter gennemgås 3 forskellige metoder til at finde de bedste og billigste forsikringer. Der kigges på hvilke forsikringer som er blevet testet, og hvilke selskaber, som får de bedste anbefaleringer. Hertil kigges der på to forskellige online løsninger, som hjælper brugerne med at finde billige forsikringer. Den ene online webløsning kommer med anbefalinger på hvilke forsikringsselskab, som de mener vil passe til dit behov. Den anden online webløsning indhenter tilbud til brugerne, hvor brugerne vil blive kontaktet af 3 forskellige forsikringsselskaber med 3 forskellige forsikringstilbud.


PØR’s Foredrag


PØR’s primære foredrag: Optimér din privatøkonomi og få mere værdi ud af dine penge kan I samarbejde med foredragsarrangøren tilpasses efter, hvilke privatøkonomiske emner som deltagerne vil høre mest om.

Alternativt kan PØR’s foredragsemner om privatøkonomi sammensættes individuelt.

Læs mere om de fordele og den værdi PØR’s foredrag giver