Par, forhold og privatøkonomi

Når mennesker mødes og sød musik opstår, skyldes det gensidig kemi og fysisk tiltrækning. I forbindelse med den store forelskelse og kærlighed tænker de færreste på, om man kan fungere samme på det privatøkonomiske område.  Med professionel hjælp vil det være muligt for alle parforhold at få privatøkonomien til at fungere sammen!

De fleste ønsker et harmonisk parforhold, og her er privatøkonomien en meget vigtig faktor. Næsten 50 % af alle ægteskaber ender med skilsmisse, og I mange tilfælde skyldes det uenighed omkring privatøkonomien.

 

”Der kan være mange årsager til en skilsmisse,
men det bør aldrig være på grund af privatøkonomien.
Privatøkonomiske uoverensstemmelser kan altid løses med professionel hjælp”

 _

Styr på privatøkonomien er med til at gøre parforhold velfungerende

For at få et velfungerende parforhold er det vigtigt, at I er enige om, hvordan jeres privatøkonomi skal håndteres. Her er det vigtigt, at begge parter tager ansvar og er sammen om at tilrettelægge en fælles privatøkonomi. Privatøkonomi bør være noget man snakker om på en god måde i parforholdet, herved er parret også gode forbilleder og rollemodeller for deres børn.  Selvom man som udgangspunkt synes, at privatøkonomi er tabu eller kedeligt, kan det være med til at bringe et par tættere sammen – også selvom parret består af to individualister som grundlæggende er meget forskellige.

Par, forhold og privatøkonomi - Undgå skilsmisse Søborg, Gladsaxe, Herlev, Glostrup, Rødovre, Albertslund, Brøndby, Vallensbæk, Lyngby, Hellerup, Skovlunde, Ballerup
PØR – Privatøkonomisk Rådgivning hjælper par med at få styr på privatøkonomien, så forholdet kan blomstre

God par økonomi på trods af forskellighed

Selv om I muligvis er to meget forskellige og individuelle typer, kan I sagtens indrette jeres privatøkonomi på en måde, som skaber balance og harmoni i parforholdet. Det er uanset om I er gift eller samlevende. Det vigtige er at opsætte en sund struktur og nogle gode rammer, som I begge synes er retfærdige og gennemsigtige. Privatøkonomien kan indrettes med fællesforpligtigelser og individuel frihed. Derved undgår i unødige skænderier om partnerens forbrug og prioritering af udgifter.

 

Undgå skilsmisse – Få styr på privatøkonomien

Inden en skilsmisse bliver løsningen er det vigtigt at tage stilling til, om jeres økonomi har været med til at ødelægge jeres forhold. Ofte skaber en stram økonomi og privatøkonomisk uenighed frustration i et forhold – En frustration som på sigt skaber splid og ødelægger de gode toner.

At blive skilt på grund af økonomiske frustrationer bør undgås, da det er udfordringer, som ofte og relativt nemt kan løses igennem rådgivning, sparring og en god økonomisk struktur. Mange forhold kan reddes, hvis der kommer styr på økonomien. PØR har i flere tilfælde oplevet at en gennemgang af økonomien, en ny økonomisk struktur og omlægning af lån kan skabe økonomisk overskud og genskabe harmonien i forholdet.

 

”Jeg har oplevet kunder, som havde sat sig i en stram økonomi. De ville skilles og sælge huset. Efter en gennemgang af økonomien og omlægning af lån holdt parret op med at skændes. De fandt hinanden igen og gav deres ægteskab en ny chance” – Erik Fraas

_


Få professionel hjælp af PØR – Det kan få dit forhold til at blomstre


Med professionel rådgivning og sparring fra PØR kan I få styr på økonomien og mulighed for mere harmoni i parforholdet. PØR hjælper og støtter jer med redskaber og struktur, som skaber en sund par økonomi.