Ydelser – Få styr på økonomien


Økonomisk overblik – Privatøkonomisk optimering – Få råd til mere


  • Er det svært at få pengene til at slå til?
  • Vil du gerne få råd til mere uden at skulle låne penge?
  • Vil du gerne lære at bruge dine penge mest fornuftigt og få det optimale ud af din indtægt?

PØR hjælper og støtter igennem rådgivning, sparring, coaching og kurser, hvor kunderne løbende bliver mere fornuftige og økonomiske forbrugere. PØR hjælper med at skabe overblik ved at udarbejde et budgetskema over fast og variable udgifter. PØR hjælper med værktøjer og metoder, som gør kunderne i stand til at begrænse deres variable udgifter og forbruge mindre. Sammen med kunden laves en handlingsplan for, hvad der skal fokuseres på, og hvordan de når i mål.

Målgruppen er alle, som gerne vil undgå at smide penge ud af vinduet og få mest værdi for pengene. At få hjælp til at få styr på økonomien kan både være motiveret af nød, hvor økonomien er stram og hver krone skal vendes og drejes, men kan også være ønsket om at begrænse et overforbrug og bruge pengene mere fornuftigt i form af opsparing, investering og pension.

Læs mere om privatøkonomisk optimering og om at få råd til mere


Gældsrådgivning – Gældssanering, eftergivelse eller frivillig akkord


Få hjælp til din gæld! PØR tilbyder gældsrådgivning, hvor mulighederne for afviklingen af gælden vurderes. Hvis det er muligt hjælper PØR dig med at søge gældssanering. Hvis det ikke er muligt at søge gældssanering, kan PØR hjælpe med indgå aftaler med kreditorerne om frivillig akkord.

Læs mere om gældsrådgivning, gældssanering, eftergivelse og frivillig akkord


Budget – PØR’s pengeskema


Få overblik ved at få lagt et professionelt budget ved brug af PØR’s pengeskema. PØR’s pengeskema er et udvidet budgetskema, hvor alle udgifter og alt forbrug medtages. Herved opnår du fuldt overblik over jeres økonomi og jeres økonomiske muligheder.

Læs mere om budgetlægning og PØR’s pengeskema


Sparring og coaching


Det er ikke alle privatøkonomiske situationer, som kan løses med et eller to møder. Nogle sager tager tid. I disse privatøkonomiske situationer kan det være en fordel at have en fast sparringspartner/coach, som hjælper ubegrænset over en periode.

Det kan være svært at sætte sig ind i alle sine muligheder, hvis man skal træffe vigtige beslutninger, er midt i større livs-begivenheder herunder kriser eller har store udfordringer med at overskue økonomien. Hvis man har viljen og evnerne, kan professionel sparring give dig det nødvendige overskud til selv at løse opgaverne. 

Læs mere om mulighederne for sparring og coaching


Privatøkonomisk administration


Privatøkonomisk administration er for personer, som enten ikke har overskuddet eller evnen til at styre deres egen økonomi. Det kan være den travle familie, som ikke har tid og overskud til selv at holde overblik over privatøkonomien.

Med privatøkonomisk administration vil PØR hver måned holder øje med indtægter og udgifter, laver budget og forbrugsoversigter og skaber det samlede overblik. Dertil hjælper PØR med at finde de billigste priser og holde forbruget nede, så der kun bruges penge på det, som giver kunderne værdi. Kunderne holdes løbende orienteret med,  hvad de har råd til, og hvordan de kan spare penge.


Privatøkonomisk støttekontaktperson, værge og mentor ordning


For personer med særlige behov og manglende evne til selv at styre økonomien, kan PØR forhindre en umyndiggørelse, ved at kunden selv frivilligt vælger PØR som privatøkonomisk støttekontaktperson, værge og mentor. PØR tilbyder metoder, hvor der gradvis er mulighed for større medindflydelse og medansvar inden for trygge rammer. Den enkelte kan herved gradvis opnå større forståelse for balancen mellem indkomst, faste udgifter og beløb til forbrug, herunder at opnå større selvindsigt i egne købs- og forbrugsmønstrer.

Læs mere om PØR’s privatøkonomisk støttekontaktperson, værge og mentor ordning 


Foredrag som skaber værdi


PØR’s foredrag om privatøkonomisk optimering handler om at opbygge en sund privatøkonomi, hvor deltagerne vil få en masse værktøjer og ideer til at bruge sine penge fornuftigt, og bruge dem på det som skaber mest værdi for den enkelte. Foredraget indeholder også en masse tips og ideer til at undgå de klassiske privatøkonomiske fejl.

Læs mere om PØR’s foredrag og hvor det er oplagt at holde

Alle får noget godt ud af et foredrag med PØR. Der er ingen grund til at ”smide penge ud af vinduet”, selvom økonomien er god og det går godt. Tingene kan ændre sig, og med en optimeret privatøkonomi står du og din familie meget bedre i tilfælde af arbejdsløshed, sygdom, skilsmisse, familie forøgelse, pensionering, boligkøb osv.

Læs mere om foredraget og hvad det indeholder

 


Få professionel rådgivning og sparring hos PØR


Rabat til nye kunder – Ved første møde får du to timers rådgivning / sparring for én times pris.