Budget – Få overblik og styr på økonomien med et professionelt budget

PØR hjælper dig med at lægge et ordentligt og professionelt budget, som giver dig et fuldt overblik over dine indtægter, faste udgifter og dit forbrug. Her tages højde for, at der skal være penge til uforudsete udgifter. Samtidig gennemgås alle dine udgifter for at se, hvor du kan spare penge i hverdagen.

Økonomigennemgang og optimering af dine udgifter og forbrug

I forbindelse med budgetlægningen hjælper PØR dig med at optimere dine udgifter og forbrug for at sikre, at du kun bruger penge på det, som du værdsætter, og som giver dig glæde i hverdagen. Det er ærgerligt, hvis du ”smider penge ud af vinduet” på noget, som du ikke får glæde af.

Overblik med PØR’s Pengeskema – Udvidet budgetskema

PØR har udviklet et udvidet budgetskema – PØR’s pengeskema, hvor der også medregnes penge til forbrug og uforudsete udgifter. PØR hjælper dig med at planlægge dine faste udgifter bedst muligt og sikre at der er penge til dine kommende regninger. Du får planlagt dine indtægter og udgifter måned for måned og undgår herved at komme i likviditetsfælden.  

Uforudsete udgifter

Der vil ALTID komme uforudsete udgifter, og derfor er det vigtigt altid at have reserveret penge til uforudsete udgifter, så du ikke behøver at optage lån eller låne penge af familie og venner. Det kan være en dyr tandlæge eller dyrlæge regning, en bil som bryder sammen, selvrisikoen ved en forsikringsskade, eller det kan være hårde hvidevarer, tv eller computer, som går i stykker og skal udskiftes. Ekstra udgifter som der altid bør være afsat penge til. Det hjælper PØR dig med.

Afvikling af gæld

Når du får lagt et budget med PØR gennemgår vi også din afvikling af gæld. Kan der findes penge til at afvikle gælden hurtigere eller betaler du for meget i rente. I nogen tilfælde kan vi se på muligheden for sammenlægning af lån for at gøre det mere overskueligt for dig.

Læs mere om, hvorfor et ordentligt budget er vigtigt for at få en sund privatøkonomi


Få professionel hjælp af PØR


Der kan være mange penge at spare!

Få professionel hjælp til lægning af dit budget og gennemgang af din økonomi. PØR hjælper dig til at få bedre styr på økonomien og sikre, at du kun bruger pengene på det, som skaber værdi for dig. Kontakt PØR allerede i dag!

Ved første møde får nye kunder to timers rådgivning for én times pris.