Skilsmisse økonomi

Undgå skilsmisse – Skilles I på grund af uenighed i privatøkonomien?

Inden i skilles bør I vurdere om uenighed i privatøkonomien kan have bidraget til, at I overvejer at blive skilt. Der er ingen tvivl om, at en sund privatøkonomi med gensidig enighed om, hvordan pengene skal bruges, er med til at skabe et stabilt fundament i et hvert parforhold og ægteskab. Derfor kan mangel på samme også være med til at nedbryde et ellers godt forhold og ægteskab.

Privatøkonomisk rådgivning og sparring kan være med til at genskabe harmonien i forholdet. En god fælles privatøkonomisk struktur kan skabe ro og overblik, og den kan indrettes, så der gives den nødvendige plads til individuel frihed. Rådgivning og sparring kan også hjælpe par med at samarbejde og tage fælles ansvar for deres fælles privatøkonomi.

PØR – Privatøkonomisk Rådgivning hjælper med privatøkonomien ved skilsmisse. “Hvis I vil skilles på grund af dårlig økonomi, kan problemet løses og forholdet reddes”.

”Jeg har oplevet kunder, som havde sat sig i en stram økonomi. De ville skilles og sælge huset. Efter en gennemgang af økonomien og omlægning af lån holdt parret op med at skændes. De fandt hinanden igen og gav deres ægteskab en ny chance” – Erik Fraas

 

Skal I skilles – Brug PØR som sparringspartner

En skilsmisse er ofte en svær tid i livet, hvor mange følelser sidder uden på tøjet. Der er mange beslutninger, der skal træffes og mange hensyn der skal tages. Derfor er det vigtigt at få hjælp til at træffe fornuftige økonomiske beslutninger, som vil sikre dig nu og i fremtiden.

PØR hjælper med at få økonomien til at hænge sammen under og efter skilsmissen og sørger for overblik over de økonomiske konsekvenser af skilsmissen.