Sparring og coaching – på timebasis eller på abonnement

Få en professionel privatøkonomisk sparringspartner med PØR

PØR hjælper dig med at træffe de rigtige beslutninger – uanset om du er privatøkonomisk ekspert eller begynder. PØR tilbyder at være din sparringspartner, når vigtige privatøkonomiske beslutninger skal tages. Mange gange kan en sparringspartner hjælpe dig med at se andre muligheder og udfordringer, som kan være vigtige for dig, inden du træffer din beslutning.

Sparring og coaching møde med PØR

I mange privatøkonomiske situationer kan de fleste nøjes med et enkelt sparringsmøde omkring deres muligheder. Du kan med fordel bruge PØR som sparringspartner ved boligfinansiering af huskøb og ved låneomlægninger, hvor du gerne vil kende dine muligheder inden mødet med banken. Det kan også være til en økonomisk gennemgang for at optimere din privatøkonomi, hvor du får sparring til en handlingsplan, som du efterfølgende selv vil gennemfører. Et enkelt møde kan forbedre din situation væsentligt.

Sparring og coaching på abonnement hos PØR

Det er ikke alle privatøkonomiske situationer, som kan løses med et eller to møder. Nogle sager tager tid. Med et abonnement hos PØR vil du få en fast sparringspartner over en aftalt periode, hvor du ubegrænset kan ringe eller skrive og få sparring under hele forløbet. 

Fordele ved at bruge PØR som sparringspartner

Ved at bruge PØR som sparringspartner vil du blive klædt ordentlig på til at tage de rigtige privatøkonomiske beslutninger. Hos PØR får du en professionel sparringspartner, som hjælper dig med at tage vejovervejet beslutninger. Uanset dit privatøkonomiske niveau og udgangspunkt vil PØR hjælpe dig til at udvikle din privatøkonomiske forståelse. Med PØR som professionel sparringspartner i ryggen vil du blive mere motiveret og få bedre overblik over dine privatøkonomiske muligheder.

PØR kan være din professionelle sparringspartner ved:

  • Optimering af dine udgifter og forbrug
  • Ændring af forbrugsvaner og hjælp til at få styr på privatøkonomien
  • Huskøb eller hussalg (F.eks. med tab)
  • Låneomlægninger
  • Afvikling af gæld og håndtering af kreditorer
  • Gældssanering
  • Flytter sammen / bliver gift
  • Skilsmisse
  • Sygdom
  • Individuelle behov

Læs mere om fordelene ved sparring og coaching


PØR tilbyder professionel sparring på timebasis eller abonnement


PØR tilbyder sparringsforløb på både timebasis og abonnement. Med et abonnement betaler du en fast pris om måneden for at få ubegrænset hjælp. Her støttes og vejledes du i at træffe de rigtige beslutninger og at lære af de fejl og udfordringer, som vi alle møder på livets vej. I mere kompliceret sager kan PØR altid tage over og løse opgaven, hvis der bliver behov for det.

Ved første sparringsmøde på timebasis får du to timers sparring for én times pris.