Sparring og coaching – Inden beslutningerne tages

I det fleste større beslutninger i livet, er det ofte en fordel at du sparrer med andre inden beslutningerne tages.Det kan være svært at sætte dig ind i alle dine muligheder, når du skal træffe vigtige beslutninger, er midt i større livs-begivenheder eller livs-kriser. Det kan give udfordringer med at overskue økonomien. Professionel sparring kan give dig det nødvendige overskud til selv at løse opgaverne. 

Sparring og coaching over tid

Det er ikke alle privatøkonomiske situationer, som kan løses med et eller to møder. Nogle sager tager tid. I disse privatøkonomiske situationer kan det være en fordel at have en fast sparringspartner/coach, som på abonnement hjælper ubegrænset over en periode.

Professionel sparringspartner

At bruge en professionel sparringspartner er med til at udvikle dine egne kompetencer og opnå større faglig udvikling på det privatøkonomiske område. Med en professionel sparringspartner i ryggen vil du lære at takle flere og flere privatøkonomiske udfordringer og blive bedre til tage ansvar for din privatøkonomi.

En privatøkonomisk sparringspartner er også med til at løfte motivationen og hjælpe med at få forbedringerne ført ud i livet. Der kommer fokus på det væsentlige og der vil være den nødvendige opbakning, hvis opgaven ikke lykkedes første gang.  Ofte ved vi godt, hvad vi bør gøre, men det kan være svært at finde tiden og få det prioriteret i en travl hverdag.

En professionel sparringspartner kan f.eks. hjælpe dig med:

  • Optimering af dine udgifter og forbrug
  • Ændring af forbrugsvaner og hjælp til at få styr på privatøkonomien
  • Huskøb eller hussalg (F.eks. med tab)
  • Låneomlægninger
  • Afvikling af gæld og håndtering af kreditorer
  • Gældssanering
  • Skilsmisse
  • Sygdom

PØR tilbyder professionel sparring på timebasis eller abonnement


PØR tilbyder sparringsforløb på både timebasis og abonnement. Med et abonnement betaler du en fast pris om måneden for at få ubegrænset hjælp. Her støttes og vejledes du i at træffe de rigtige privatøkonomiske beslutninger og at lære af de fejl og udfordringer, som vi alle møder på livets vej. I mere komplicerede sager kan PØR altid tage over og løse opgaven, hvis der bliver behov for det.

Læs mere om sparring og coaching med PØR