Privatøkonomisk optimering – Få mere ud af dine penge

Vil du gerne se, om du kan finde 2-4.000,- kr. ekstra om måneden i din privatøkonomi? Få PØR til at gennemgå din privatøkonomi!

Alle kan finde ekstra penge i deres privatøkonomi

PØR er ekspert til at finde ekstra penge i din privatøkonomi, uden at du vil opleve det som en stor og krævende privatøkonomisk sparerunde. PØR oplever ofte, at familier betaler for meget eller bruger pengene på noget, som de ikke får noget ud af. PØR hjælper med at opbygge rammerne om en sund privatøkonomisk struktur og ændre uøkonomisk adfærd:

  • Er der en god balance mellem indtægter og udgifter?
  • Hvor meget skal bruges til faste udgifter, kost og lommepenge?
  • Hvor meget bruges til at afbetale gæld?
  • Hvor meget kan der spares op?
  • Hvor og hvordan kan privatøkonomien forbedres?

Overblik over dine faste udgifter og forbrug

PØR hjælper dig med at synliggøre, hvad du bruger dine penge på. Det giver dig et godt overblik over, hvilke udgifter og forbrug, som du faktisk ikke får nogen glæde af. PØR har udviklet PØR’s pengeskema, som giver dig fuldt overblik over alle dine udgifter, dit forbrug, dit overskud til uforudsete udgifter og hvordan likviditeten er over hele året.  Hermed får du overblik over, hvordan du bruger dine penge og et overblik over, hvor du bruger penge på noget, som du ikke får glæde af.

Sunde vaner og rutiner resten af livet

PØR hjælper dig med at opbygge nye sunde forbrugsvaner. Når dine sunde vaner er forankret i din hverdag vil de gavne dig resten af livet. Normalt siger man, at det tager omkring 6 måneder at få nye sunde vaner og rutiner forankret i hverdagen. Her har PØR udviklet metoder og værktøjer, hvor du nemmere kommer i gang og hurtigere får skabt synlige resultater. 

Læs mere om fordelene ved privatøkonomisk optimering


Privatøkonomisk optimering med PØR – Det kan altid betale sig


Vil du se om du kan spare flere tusind kroner om året?

Få gennemgået din privatøkonomi med PØR og få udarbejdet et økonomisk overblik med dine muligheder for at optimere din privatøkonomi. Få PØR til at hjælpe dig med en skræddersyet handlingsplan til, hvordan du tilrettelægger din privatøkonomi i hverdagen og herefter kun bruger penge på de ting i livet, som giver dig værdi og glæde. Kontakt PØR allerede i dag!

Ved første møde får nye kunder to timers rådgivning for én times pris.