Gældssanering – Få professionel hjælp til gældssanering med PØR

Få professionel hjælp til at opnå gældssanering. PØR har mange års erfaring med gældsrådgivning og gældssanering og har hjulpet rigtig mange kunder med at få styr på gælden og med at blive gældfrie.

Der kan komme mange udfordringer under en igangværende gældssanering, og derfor er det vigtig at have en professionel og uvildig rådgiver til at hjælpe dig under forløbet. Med en gældssanering kan du typisk blive gældfri på 3 eller 5 år.


Bliv gældfri på 3 eller 5 år med en gældssanering


En gældssanering tilkendes af skifteretten, som på baggrund af ansøgerens privatøkonomi beregner, hvad ansøgeren kan betale om måneden til sine kreditorer i 3 eller 5 år. Når ansøgeren har betalt i den fastsatte periode og derved har overholdt gældssaneringen, slettes den resterende gæld.

Betalingsperioden for en gældssanering er typisk 5 år. Det sikre at kreditorerne får en rimelig tilbagebetaling og at ansøgeren kan se en ende på sin gæld inde for en rimelig fremtid.

For folkepensionister og i forbindelse med gældssanering i konkurs kan man blive gældfri allerede efter 3 år.

Læs mere om, hvem der kan få gældssanering


PØR’s gældssaneringspakke


PØR tilbyder en gældssaneringspakke, hvor ALT rådgivning og sparring er inklusiv i prisen. En gældssaneringspakke hvor du får ubegrænset hjælp, sparring og rådgivning, så du opnår de bedste muligheder for at få gældssanering. PØR hjælper dig hele vejen og følger sagen til dørs, som en tidligere kunde har skrevet i anbefalingen nederst på siden.

Læs mere om PØR’s gældssaneringspakke nederst på siden


Hvorfor vælge professionel hjælp til at opnå gældssanering?


Med professionel hjælp øger du dine chancer væsentligt for at få en gældssanering, og dertil opnår du tryghed under hele gældssaneringsforløbet. Der kan være mange udfordringer undervejs, og der vil altid være et behov for at have en uvildig gældsrådgiver til at hjælpe. Med PØR får du ubegrænset hjælp og sparring under hele gældssaneringsforløbet, så du får de bedst mulige chancer for at få en gældssanering.

Lovgivningen og retspraksis på gældssaneringsområdet er meget komplekst. Det betyder, at selv mindre bagateller kan medføre at en gældssaneringsansøgning afvises.

Mange gældssaneringsansøgninger afvises allerede, inden de når at blive indledt i skifteretten. Helt op til 80% af ansøgningerne afvises inden eller på første møde i skifteretten. Det skyldes, at der er utrolig mange forhold, som skal være på plads, inden man kan få en gældssanering. Der er mange forhold vedr. gælden, som skal være opfyldt. Dertil er der også mange forhold, som skal være opfyldt, fra ansøgerens side. Ved en gældssanering skal ansøgeren typisk betale i 3-5 år for at blive gældfri. Derfor er det vigtigt at ansøgeren har stabile forhold, så skifteretten med størst mulig sikkerhed kan beregne din betalingsevne 3-5 år ud i fremtiden.

Hvis du vil sikre dig bedst mulige chancer for at få en gældssanering, er det vigtigt at få professionel hjælp og rådgivning. Det kan altid betale sig:

  • ansøgning af gældssanering på det rette tidspunkt, når forholdene er mest optimale
  • støtte og vejledning under hele forløbet, hvilket giver tryghed og mindre stress
  • håndtering af løbende udfordringer under sagen
  • gennemgang af gældssaneringsforslag – små rettelser og justering kan betale for hele rådgivningen

At betale for hjælp og rådgivning til at opnå gældssanering eller til at blive gældfri på anden vis, vil formentlig være din bedste investering i lang tid. PØR tilbyder professionel gældsrådgivning og har mange års erfaring med at gennemføre gældssaneringer.


Gode resultater med professionel rådgivning


Engagement og mange års erfaring giver en professionel og empatisk rådgivning med gode resultater. Med rådgivning fra PØR har ALLE indledte ansøger fået gældssanering, eller det har været muligt at fået forhandlet en bedre akkordaftale med kreditorerne end ved en gældssanering. I forbindelse med 2 indledte gældssaneringer lykkedes det PØR at forhandle en bedre aftale ved frivillig akkord, end det var muligt ved gældssanering.

ansøgning om gældssanering, vurdering om mulighederne for gældssanering, opnå gældssanering, gældssanering førtidspensionister, gældssanering folkepensionister, gældssanering i konkurs
Anbefaling på Trustpilot fra kunde, som fik hjælp til at få gældssanering med PØR.


Læs mere om gældssanering!


Læs mere om gældssanering i PØR’s artikler:


Få professionel rådgivning med PØR’s Gældssaneringspakke


Med PØR’s “Gældssaneringspakke” hjælpes du igennem hele forløbet fra forundersøgelsen og ansøgningen til din gældssaneringssag afsluttes. PØR’s gældssaneringspakke indeholder:

  • Forundersøgelse af dine muligheder for at opnå gældssanering
  • Udfærdigelse af ansøgning om gældssanering
  • Ubegrænset sparring pr. telefon / mail under gældssaneringssagen
  • Gennemgang af gældssaneringsudkastet
  • Håndtering af udfordringer under gældssaneringsforløbet

Udover, at du med PØR’s “Gældssaneringspakke” får professionel rådgivning, vil det også give dig tryghed og ro i maven, når du ubegrænset kan ringe og få sparring omkring din gældssaneringssag.

Kontakt PØR i dag og få en GRATIS vurdering af dine muligheder for at få gældssanering.