Hvem kan hjælpe dig med en gældssanering – Vælg en professionel gældsrådgiver!

Går du og overvejer, om du skal søge om gældssanering, og har du i den forbindelse brug for hjælp og råd til at komme igennem hele processen, så er det ikke kun en advokat, der kan hjælpe dig. En professionel gældsrådgiver kan ofte hjælpe dig lige så godt

En professionel gældsrådgiver sidder med lige så megen viden om gældssanering. Hvis du tillige vælger en gældsrådgiver, som også er privatøkonomisk rådgiver, kan du også få hjælp til at optimere din privatøkonomi og få privatøkonomisk rådgivning i forbindelse med en gældssanering til en langt billigere pris.

Fordelen ved at vælge en uvildige privatøkonomisk gældsrådgiver i stedet for en advokat er, at du kan få en langt bredere rådgivning, der ikke kun omfatter gældssaneringen. En privatøkonomisk gældsrådgiver er vant til at sidde med folks økonomi og få styr på budgettet, og du vil derfor kunne få den hjælp og rådgivning, der lige præcis passer til dig og din situation.

Derudover vil du fortsat kunne få hjælp og rådgivning af en privatøkonomisk rådgiver efter, du har fået din gældssanering, eller hvis din sag bliver afvist. Det ville du ikke kunne med en advokat. Der kan være en vis sikkerhed i at vide, at man kan blive fulgt af den samme rådgiver både før, under og efter en sag om gældsanering.

Skulle du få afvist din ansøgning om gældssanering, er der andre muligheder for at komme ud af din gæld. En privatøkonomisk gældsrådgiver vil kunne rådgive dig om dine muligheder, hjælpe dig med at forhandle med dine kreditorer eller rådgive dig om hvilke justeringer, der skal til, før du igen kan søge om gældssanering. En advokat vil holde sig til gældssaneringen, og du vil derfor selv skulle i gang med at lave aftaler eller finde en ny rådgiver, der kan hjælpe dig med at blive gældfri og få styr på privatøkonomien.

Hvis du vælger PØR som din gældsrådgiver, får de en gældsrådgiver med mere end 10 års erfaring fra mere end 100 gennemførte gældssaneringer.


Læs mere om gældssanering!


Læs mere om gældssanering i PØR’s artikler:


Få professionel rådgivning med PØR’s Gældssaneringspakke


Med PØR’s “Gældssaneringspakke” hjælpes du igennem hele forløbet fra forundersøgelsen og ansøgningen til din gældssaneringssag afsluttes. PØR’s gældssaneringspakke indeholder:

  • Forundersøgelse af dine muligheder for at opnå gældssanering
  • Udfærdigelse af ansøgning om gældssanering
  • Ubegrænset sparring pr. telefon / mail under gældssaneringssagen
  • Gennemgang af gældssaneringsudkastet
  • Håndtering af udfordringer under gældssaneringsforløbet

Udover, at du med PØR’s “Gældssaneringspakke” får professionel rådgivning, vil det også give dig tryghed og ro i maven, når du ubegrænset kan ringe og få sparring omkring din gældssaneringssag.

Kontakt PØR i dag og få en GRATIS vurdering af dine muligheder for at få gældssanering.