Udløb af afdragsfrihed – Få din privatøkonomi optimeret!

Hvis din afdragsfrihed på dit realkreditlån udløber, er det vigtigt at vurdere om det kunne være en fordel at omlægge lånet til en ny afdragsfri periode. Det vil ofte være en fordel at omlægge til en ny afdragsfri periode, hvis du, udover realkreditlånet, har dyr gæld. Det er altid bedst at afvikle den dyre gæld først. Herved styrker du din privatøkonomi, så den er mere robust til fremtidens udfordringer.

Hvis ikke du kan få en ny afdragsfri periode – Hvad så?

Der kan være flere løsninger, men det første du bør gøre er at få gennemgået din privatøkonomi og får udarbejdet et privatøkonomisk overblik. Med et privatøkonomisk overblik kan du se om der kan findes besparelser eller om der bør tages nye metoder i brug, så både dine udgifter og dit forbrug bliver optimeret. Og ja, der er altid noget der kan optimeres i din privatøkonomi. Hvis du selv er typen, som ikke er fokuseret på din privatøkonomi eller simpelthen ikke har overskud til at få styr på din privatøkonomi, kan der være rigtig mange penge at sparer. Penge som gør, at du måske fortsat kan blive boende i dit hus eller din lejlighed selvom afdragsfriheden udløber.

Få en bedre kreditværdighed!

Når du kan vise banken, at du har en optimeret privatøkonomi med et fornuftigt forbrug og fornuftige faste udgifter, vil du have nemmere ved at forhandle med bankerne omkring dine lån. Det øger nemlig din kreditværdighed. Når du bliver mere kreditværdi, bliver du også en bedre kunde set med bankens øjne, og du vil have nemmere ved at forhandle dig frem til bedre vilkår og lavere renter.

Jo før du optimerer din privatøkonomi og viser en fornuftig privatøkonomiske adfærd inden afdragsfriheden udløber, desto bedre er dine muligheder, når afdragsfriheden udløber.

Læs mere om fordelene ved privatøkonomisk optimering og få råd til mere


Optimere dine muligheder og få bedre kreditværdighed med PØR!


Få professionel hjælp med at optimere din privatøkonomi i forbindelse med udløb af din afdragsfrihed. PØR hjælper dig med at tilpasse din privatøkonomi med et fornuftigt forbrug og fornuftige faste udgifter, så du bliver en bedre bankkunde og får bedre vilkår og flere muligheder, når afdragsfriheden på dine realkreditlån udløber.

Læs mere om privatøkonomisk optimering med PØR.