Privatøkonomisk optimering – Få råd til dine drømme

 

“Få råd til det du drømmer om og drøm om det, du kan få råd til”
Erik Fraas, PØR

 

Realistiske drømme og ønsker kan bruges som motivationsfaktor til at komme i gang med den nødvendige indsats til at ændre dine privatøkonomiske vaner. Gode metoder, privatøkonomisk overblik samt god rådgivning og sparring er det, som hjælper dig i mål med at få råd til det, du drømmer om.

For at få råd til det du drømmer om, er det for det første vigtigt, at du får fuld overblik over din privatøkonomi, og at du får optimeret dine faste udgifter og dit forbrug. Når først din privatøkonomi er optimeret, er det meget nemmere at finde de ekstra penge, som skal bruges til at få råd til dine drømme.

At ændre sine forbrugsvaner er noget som kræver en indsats, og det tager normalt flere måneder, før de nye vaner er forankret i din hverdag. PØR har metoder til at hjælpe dig med at ændre dine forbrugsvanerne, så du bedre kan få råd til det, du drømmer om. Med gode metoder bliver det nemmere at ændre vaner, men det kræver en indsats og tålmodighed at skabe en sund privatøkonomisk struktur med sunde forbrugsvaner.

I mange tilfælde er det i det daglige forbrug, hvor de fleste bruger flere penge end de regner med. PØR har aldrig mødt nogle kunder, som brugte mindre end de regnede med. Alle bruger mere – nogen lidt mere og andre meget mere, ende de regner med. PØR og PØR’s metoder hjælper dig med at få overblik over dit forbrug. Dertil hjælper metoderne dig til at fokusere mere på, hvordan du bruger dine penge og til hvad pengene bruges til. Når du bliver mere opmærksom på, hvordan du bruger dine penge, bliver du også bedre til at se, hvor du bruger penge, som IKKE skaber værdi for dig. De er de penge, som IKKE skaber værdi og glæde for dig, som du skal bruge til at få råd til at spare penge om til dine drømme.

Til at skabe overblik over dine faste udgifter er et budgetskema, det bedste værktøj. PØR har udviklet et udvidet budgetskema – PØR’s pengeskema, som både giver dig overblik dine faste udgifter og dit forbrug. Hermed får du et overblik over hele din privatøkonomi og alle dine penge. PØR og PØR´s metoder hjælper dig med løbende at blive bedre til at bruge dine penge mest fornuftigt. Herved bliver du bedre til at spare op og få råd til at realisere dine drømme

Læs mere om budgetlægning og PØR’s Pengeskema her 


Realistiske drømme med privatøkonomisk optimering


Når du får overblik over din privatøkonomi og får sunde forbrugsvaner, bliver du ofte også mere realistisk i dine drømme. Du bliver bedre til at drømme om noget, som er muligt for dig at få råd til. Når først du oplever, at du kan realisere dine drømme, bliver du endnu mere motiveret for at opretholde en sund privatøkonomi. Dine små privatøkonomiske succesoplevelser udvikler sig til større privatøkonomiske succesoplevelser.

Læs mere om privatøkonomisk optimering her


Skal PØR hjælpe dig med at få råd til dine drømme?


PØR har stor erfaring med at hjælpe kunderne til at optimere deres økonomi og skabe overblik, så kunderne bedre kunne få råd til mere og få råd til at realisere deres drømme.

Rabat til nye kunder – Ved første møde får du to timers rådgivning / sparring for én times pris.